ເພີ່ມທະວີ ແລະ ມາດຕະການ ສະກັດກັ້ນ, ຄວບຄຸມ ເພື່ອຕ້ານການລະບາດຂອງພະຍາດ ໂຄວິດ-19 ຢູ່ໃນໂຮງງານ ອຸດສາຫະກຳປຸງແຕ່ງ ແລະ ຫັດຖະກຳ ໃນນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ

ເພີ່ມທະວີ ແລະ ມາດຕະການ ສະກັດກັ້ນ, ຄວບຄຸມ ເພື່ອຕ້ານການລະບາດຂອງພະຍາດ ໂຄວິດ-19 ຢູ່ໃນໂຮງງານ ອຸດສາຫະກຳປຸງແຕ່ງ ແລະ ຫັດຖະກຳ ໃນນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ

ພະແນກອຸດສາຫະກຳ ແລະ ການຄ້າ ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ ແນະນຳໃຫ້ ເພີ່ມທະວີ ແລະ ມາດຕະການ ສະກັດກັ້ນ, ຄວບຄຸມ ເພື່ອຕ້ານການລະບາດຂອງພະຍາດ ໂຄວິດ-19 ຢູ່ໃນໂຮງງານ ອຸດສາຫະກຳປຸງແຕ່ງ ແລະ ຫັດຖະກຳ ໃນນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ ໄລຍະວັນທີ 05 ຫາ 19 ມິຖຸນາ 2021

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts

ແຈ້ງການ ສຄອຊ ກ່ຽວກັບການອອກໃບຢັ້ງຢືນແຫຼ່ງກຳເນີດສິນຄ້າ CO

ແຈ້ງການ ສຄອຊ ກ່ຽວກັບການອອກໃບຢັ້ງຢືນແຫຼ່ງກຳເນີດສິນຄ້າ CO

ແຈ້ງການ ສຄອຊ ກ່ຽວກັບການອອກໃບຢັ້ງຢືນແຫຼ່ງກຳເນີດສິນຄ້າ CO ຈຳຕ້ອງອອກຜ່ານລະບົບອອນລາຍເອເລັກໂຕນິກ (www.ecolao.gov.la) ເທົ່ານັ້ນ ນັບແຕ່ 1 ມັງກອນ 2025 ເປັນຕົ້ນໄປ.…Read more
ແຈ້ງການ ສຄອຊ ກ່ຽວກັບການອອກໃບຢັ້ງຢືນແຫຼ່ງກຳເນີດສິນຄ້າ CO

ແຈ້ງການ ສຄອຊ ກ່ຽວກັບການອອກໃບຢັ້ງຢືນແຫຼ່ງກຳເນີດສິນຄ້າ CO

ແຈ້ງການ ສຄອຊ ກ່ຽວກັບການອອກໃບຢັ້ງຢືນແຫຼ່ງກຳເນີດສິນຄ້າ CO ຈຳຕ້ອງອອກຜ່ານລະບົບອອນລາຍເອເລັກໂຕນິກ (www.ecolao.gov.la) ເທົ່ານັ້ນ ນັບແຕ່ 1 ມັງກອນ 2025 ເປັນຕົ້ນໄປ.…Read more

Enter your keyword